Je bekijkt nu 5 manieren om vrouwen aan te trekken die op meer uit zijn dan je geld

5 manieren om vrouwen aan te trekken die op meer uit zijn dan je geld

Er is een veel voorkomende [mis]conceptie van mannen in de dating wereld die het gevoel hebben dat vrouwen gewoon op jacht zijn naar gratis diners of nachten in de stad, en zijn niet echt op zoek naar een goede relatie.

Hier is het ding: Ze hebben gelijk.

Er zijn veel vrouwen die er zijn die gewoon op zoek zijn naar een gratis ritje. Ik heb vrouwen er zelf over horen praten. Zij gaan op veelvoudige dateert een week enkel voor de vrije maaltijd.

Verschrikkelijk? Ja. Onmogelijk te vermijden? Nee.

Gewoon omdat sommige vrouwen [meisjes] zijn als dit betekent niet dat je ze niet kunt filteren ze uit vroeg in het dating proces om ervoor te zorgen dat iemand wil je voor u, en niet voor uw succes.

Begin met het bijwonen van meer evenementen waar gelijkgestemden zijn

Fondsenwervers, liefdadigheidsevenementen, openingen in kunstgalerieën of waar dan ook waar het publiek [in theorie] mensen zijn die trots zijn op hun eigen persoonlijke succes en die niet proberen anderen die dat al bereikt hebben, te stelen.

De realiteit is dat de meerderheid van de vrouwen je niet nodig heeft of wil hebben voor je geld. Meer dan ooit tevoren in de geschiedenis zijn vrouwen nu zelfvoorzienend en blinken ze uit op het werk. Als je merkt dat de meeste van de vrouwen die je date met je uitgaan je gebruiken voor freebies, dan omring je jezelf met de verkeerde vrouwen.

Voer diepere gesprekken met vrouwen

Ik zeg niet dat het jouw schuld is, maar mannen hebben de neiging om hun eigenwaarde te associëren met hun prestaties. We praten graag over wat we hebben gedaan, wie we hebben ontmoet, wie we hebben ontmoet, waar we naartoe zijn gegaan, patenten waar we onze naam op hebben gekregen…. dingen die duiden op financieel succes of aanzien.

De ironie? We trekken aan wat we projecteren, en door niet veel meer dan een financieel gezicht in ons leven te projecteren, krijgen vrouwen het idee dat dit is wat ze van ons kunnen verwachten.

Als je gemakkelijk wilt weten wie er echt geïnteresseerd is in jou als persoon, begin dan met het onthullen van meer van die persoon aan hen. Praat over je wensen, je doelen, je familie, vrienden, dingen die belangrijk voor je zijn, OUTSIDE van het werk.

De juiste vrouw geeft er geen moer om wat er op je bankrekening staat, ze wil weten waar je als man voor staat. Als je dat niet aan haar laat zien, hoe kan ze er dan ooit achter komen?

Projecteer meer diepte en inhoud

Een uitbreiding van het vorige punt vloeit zowel online als offline over in uw persoonlijke merk. Hoe projecteer je jezelf in online dating foto’s? Hoe kom je bij evenementen of in persoon? Ben je vriendelijk, lachend, in gesprek met anderen? Of kom je over als iemand die zich beter voelt dan anderen en geen tijd heeft om te communiceren?

Online, projecteert u rijkdom en status in al uw foto’s, of heeft u ook een deel van het reguliere gezinsleven of brengt u tijd door met vrienden? Laat je vrouwen zien wie je werkelijk bent, of gewoon wat je hebt?

Belangrijke vragen om jezelf te stellen.

Let op wat zij vraagt over jou

Mannen zijn al sinds het begin der tijden de achtervolger als het gaat om intieme relaties. En als iemand die een beetje een traditionalist is (op dit gebied van het leven), denk ik dat het zo moet zijn. Hoewel… Dit zorgt ervoor dat veel mannen achter vrouwen aanzitten zonder aandacht te besteden aan de manier waarop zij hem behandelt. Dit vereist zelfdiscipline om op de rem te trappen en eerlijk te zijn over hoe geïnteresseerd ze is in wie je bent en waar je mee bezig bent.

Het vereist ook dat je ervoor zorgt dat je het niet voortdurend over jezelf hebt en dat je niet voortdurend probeert je waarde aan haar te ‘verkopen’. Dit is geen effectieve strategie om een stichting op te bouwen.

Als ze niet nieuwsgierig is naar wat je bent en waar je voor staat, kan het een rode vlag zijn dat je de dingen die je haar kunt geven oververkocht hebt, en ze gaat gewoon mee voor de rit.

Begrijp dat de juiste vrouw niets om je geld geeft

De realiteit van de Amerikaanse samenleving is dat vrouwen het verpletteren op de arbeidsmarkt en in het onderwijs. Ze overtreffen mannen op veel gebieden, zijn alleenstaande moeders, alleenstaande professionals, CEO’s, ondernemers, en het kan hen echt niet schelen wat je maakt.

Natuurlijk willen ze iemand die bij hen past in ambitie en passie voor het leven, net als u, maar dat is belangrijker dan het aantal op uw bankrekening.

De juiste vrouw zal uw vriendelijkheid, uw zorgzame karakter, uw aandacht voor detail en uw inzet op prijs stellen – wat het ook kost (of niet kost).

Ze zal niet onder de indruk zijn van je horloge of je postcode of je Tom Ford pak of je paspoort vol postzegels – VOOR DE SAKE van deze dingen. Zij kunnen haar het signaal geven dat u uw spullen bij elkaar hebt en uw doelen met waarheidsgetrouwheid hebt nagestreefd en het leven op uw voorwaarden heeft geleid, wat aantrekkelijk en sexy voor hen is.

Maar wanneer de juiste vrouw deze dingen ziet, zal ze je gaan zien als teamgenoot. Ze wilt een teamgenoot, een gelijke, een partner om de wereld mee aan te gaan. En ze wacht op jou om haar het hart onder je Hermes stropdas te laten zien.

De juiste vrouw wil uw auto, uw geld of geschenken niet. Ze wil je tijd, je inzet, je eerlijkheid, je loyaliteit en je respect.