De enige vraag die je jezelf moet stellen na een date

Dating, onder andere, is in de loop der jaren exponentieel ingewikkeld geworden. Begrijpelijkerwijs, want het leven in het algemeen is ingewikkelder geworden.

In plaats van liefdesbrieven en uitstapjes naar het diner voor milkshakes als je belangrijkste communicatiemiddel, hebben we Instagram DM’s, Facebook-boodschapper, sms’jes, tweets, WhatsApp, dating apps, en dergelijke….

Eenvoudiger communicatie betekent ook een gemakkelijkere LACK van communicatie. We kunnen gemakkelijk genegeerd en gehosted worden, net zo snel als dat er contact met ons kan worden opgenomen.

Hoewel dit slechts het topje van de ijsberg is waar ik wat betreft dateringscomplicaties van af zou kunnen glijden, is (en zal) één ding altijd consistent blijven, ongeacht de generatie:

Een relatie is gewoon twee mensen die graag tijd met elkaar doorbrengen op een platonische en intieme manier. Daar, dat is het dan. Mijn stroom van bewustzijn brak net alles wat we allemaal moeten weten over wat een relatie is. Laten we de overcomplicaties die we allemaal al kennen overslaan: Elkaar moeten ondersteunen in moeilijke tijden. Om met elkaars familie om te gaan. Dezelfde waarden en visie voor de toekomst delen. Er zijn veel bewegende delen als het gaat om een gezonde, functionele relatie die niet over het hoofd gezien mag worden. Maar elk stuk volgt – vooral in het begin – de richtlijnen die ik hierboven heb genoemd. Twee mensen die het leuk vinden om op een platonische en intieme manier tijd met elkaar door te brengen. Daarom, als je iemand leert kennen, is er maar één vraag die je jezelf aan het eind van elke date of tijd die je samen doorbrengt moet stellen:

Heb ik genoeg van mijn tijd met deze persoon genoten om haar weer te zien? Dat is alles.

Maak je niet langer zorgen over de regels die ze wel of niet volgden. Stop met je zorgen te maken over de kleine dingen die je je in 5 jaar tijd nooit meer zou herinneren. Stop met zoeken naar redenen dat de relatie niet zal werken. Het komt erop neer dat als je thuiskomt van het einde van een lange dag op het werk, een glas wijn inschenkt en in de bank zinkt voor een paar tv-shows, je absoluut de persoon die naast je op de bank zit, moet vereren. Het kan zijn dat ze zich niet aan alle regels houden. Ze kunnen een beetje begeleiding nodig hebben bij de communicatie. Zij kunnen (zullen) u soms (zeker) frustreren. Dat is het leven. Dat is de realiteit. Dat is de onvolmaaktheid van het menselijk ras en hoe we met elkaar omgaan. Er is geen ontkomen aan.

De mooie eenvoud van het stellen van deze vraag aan het eind van elke date, is na het beantwoorden van ‘ja’ genoeg keren achter elkaar – je zult onvermijdelijk in een relatie komen te staan met iemand waarvan je weet dat je die leuk genoeg vindt om te blijven zien. Als het antwoord nee is, dan zul je geen spijt hebben. Als je dit te eenvoudig vindt, denk er dan aan dat we misschien, heel misschien….eenvoud terugbrengen is precies wat we nodig hebben.

Lees verder

5 redenen waarom mannen succesvol zijn op werk maar niet in relaties

Waarom denk je dat zo veel traditioneel succesvolle mannen hebben gefaald relaties of problemen met vrouwen?

Mannen, biologisch gezien, zijn geprogrammeerd om jagers en leveranciers te zijn. Onze eigenwaarde (ten onrechte) berust vaak op wat we maken, wat we hebben, de waarde die we brengen.

Dit zet veel mannen op het pad van het najagen van externe validatie en prestaties. Een goede baan, een groot huis, wat het ook is.

En dan wordt hij op een dag wakker en vraagt zich af waarom hij “alles heeft” maar nog steeds ellendig is. Zijn relatie kan uit elkaar vallen, of misschien kan hij er om te beginnen geen vinden/beginnen/onderhouden.

Of, misschien, het ergste van alles – hij weet niet eens wie hij is, dus hoe kan het mogelijk zijn dat hij zelfs maar weet of hij een relatie wil in de eerste plaats?

Hier zijn vijf redenen waarom zoveel mannen slagen op het werk, maar falen in relaties:

Ze werken niet aan zichzelf

Echt het bepalen van uw doel. Uw passies. Uw pad. Wat je zou doen, zelfs als je niet betaald zou worden.

Er is niets krachtiger dan het nemen van een volledig ongefilterde en ongecensureerde inventarisatie van je leven om te bepalen welke richting je opgaat en in welke richting je moet gaan.

Heb je jezelf ter verantwoording geroepen? Heb je geconfronteerd met je innerlijke demonen en een diepe duik genomen om erachter te komen hoe ze te verslaan? Ben je brutaal eerlijk tegen jezelf geweest over wat je ervan weerhield om met absolute macht in de wereld te verschijnen?

Heb je echt nagedacht over je pad en bepaald of je het gekozen hebt omdat het je elke dag vreugde en vervulling brengt, of gewoon omdat je dacht dat het was wat je “verondersteld werd te doen”?

Al deze vragen, en meer, beginnen ons naar binnen te leiden en helpen te bepalen wat werkelijk onze ziel in vuur en vlam zet.

Ze sluiten zich af voor emoties en kwetsbaarheid

Onze samenleving is berucht om het ontmoedigen van mannen om emotie of kwetsbaarheid te tonen. Dit voorkomt op zijn beurt dat mannen zich diepgaand met vrouwen verbinden, waardoor deze relaties uiteenvallen.

Niemand pleit ervoor dat mannen (of wie dan ook) bij elke Hallmark commercial in een plasje tranen uiteenvallen, maar het is een fundamenteel onderdeel van het volledig gevormd zijn van een mens om ons emotie te laten zien en tot uitdrukking te laten komen.

Het maakt niet uit hoe sterk, of cool, of succesvol, of succesvol, of gehard iemand is – we hebben nog steeds allemaal wensen, behoeften, verlangens, angsten …. een volledig scala van de menselijke ervaring.

Het kan nuttig zijn in de bestuurskamer of tijdens de onderhandelingen, maar het duwt mensen weg in je persoonlijke leven.

We bouwen geen vriendschappen op met andere mannen.

Er zijn de afgelopen jaren diverse artikelen verschenen waarin wordt gewezen op een van de grootste bedreigingen voor mannen, namelijk de eenzaamheid – niet alleen van vrouwen. Een gebrek aan mannelijke vriendschappen verhindert ons om ons met anderen te verbinden op een manier die we eenvoudigweg niet kunnen verwachten van de vrouw in ons leven.

Het is oneerlijk en onrealistisch om van onze vriendin/vrouw te verwachten dat ze alles voor ons is en vice versa. Mannelijke vriendschappen stellen ons in staat om ons op een fundamenteel niveau tot anderen te verhouden en uitdagingen te delen die zij zullen begrijpen en waarmee zij zich zullen inleven. We kunnen zonder schaamte (hopelijk) steun zoeken voor kwesties zonder ons te schamen.

De afname van mannelijke vriendschappen heeft extra gewicht en stress toegevoegd aan onze intieme relaties. We dragen onze stress van het werk naar huis en leggen hem bij de deur van de slaapkamer. Mannen moeten weer een band en een open relatie met elkaar opbouwen. Het is gemakkelijk om groepen vrouwen te vinden die elkaar steunen en ondersteunen, en ze zijn er allemaal beter aan toe.

We vullen de leegte met de verkeerde dingen

Wat blijft er over als we geen sterke intieme relaties of vriendschappen kunnen opbouwen? Dingen. Dingen zijn er. Meer werk. Meer geld. Auto’s. Horloges. Huizen. Pakken. Dingen die een reeds verrijkt leven zouden moeten verrijken dus. Het glazuur op de taart. De decoraties op de kerstboom.

Maar wanneer deze materiële dingen worden verwacht om de kloof van echte verbinding en emotionele vervulling te vullen, is er gewoon nooit genoeg. En de cyclus herhaalt zich.

We zijn gewoon niet gelukkig in ons eentje.

Niet iedereen wil een relatie hebben. Niet iedereen wil trouwen. Niet iedereen wil kinderen krijgen. We zijn allemaal vrij om onze eigen keuzes te maken en onze eigen beslissingen te nemen over hoe we ons leven leiden.

Ik kan je niet vertellen met hoeveel klanten ik gedurende een langere periode heb gewerkt met wie ik begon te willen een relatie te vinden, en hoe verder we daarna kwamen, ze begonnen te voelen dat ze er niet echt klaar voor waren. Waarom? Zie punt 1. Het vullen van de kloof in ons leven met materiële zaken is niet de enige ondergang, soms proberen we die met een ander persoon te vullen.

Relaties brengen geluk. Ze brengen gezelschap. Ze brengen vreugde. Liefde. Een teamgenoot in het leven. Maar ze kunnen een deel van de persoon niet compleet maken.

Een man die zijn eigen zelfvertrouwen en eigenwaarde niet zozeer heeft ontwikkeld dat hij gelukkig is dat hij vrijgezel te zijn, zal zijn onzekerheden en bagage in een relatie brengen en verwachten dat zijn partner ze zal oplossen. Het is niet haar taak, noch haar verantwoordelijkheid om je heel te maken – het is de jouwe. Alleen als je echt diep in wie je nu bent duikt en bepaalt wie je wilt zijn, kun je je op die reis van zelfcreatie en empowerment zetten. Dit vergt moed, en risico’s, en emotionele vastberadenheid om de waarheid onder ogen te zien, wat die ook moge zijn. Maar het komt erop neer dat als je ’s nachts niet in bed kunt liggen en gelukkig bent met de persoon die je bent, je nooit gelukkig zult zijn met wat (of je) je hebt.

Lees verder

5 manieren om vrouwen aan te trekken die op meer uit zijn dan je geld

Er is een veel voorkomende [mis]conceptie van mannen in de dating wereld die het gevoel hebben dat vrouwen gewoon op jacht zijn naar gratis diners of nachten in de stad, en zijn niet echt op zoek naar een goede relatie.

Hier is het ding: Ze hebben gelijk.

Er zijn veel vrouwen die er zijn die gewoon op zoek zijn naar een gratis ritje. Ik heb vrouwen er zelf over horen praten. Zij gaan op veelvoudige dateert een week enkel voor de vrije maaltijd.

Verschrikkelijk? Ja. Onmogelijk te vermijden? Nee.

Gewoon omdat sommige vrouwen [meisjes] zijn als dit betekent niet dat je ze niet kunt filteren ze uit vroeg in het dating proces om ervoor te zorgen dat iemand wil je voor u, en niet voor uw succes.

Begin met het bijwonen van meer evenementen waar gelijkgestemden zijn

Fondsenwervers, liefdadigheidsevenementen, openingen in kunstgalerieën of waar dan ook waar het publiek [in theorie] mensen zijn die trots zijn op hun eigen persoonlijke succes en die niet proberen anderen die dat al bereikt hebben, te stelen.

De realiteit is dat de meerderheid van de vrouwen je niet nodig heeft of wil hebben voor je geld. Meer dan ooit tevoren in de geschiedenis zijn vrouwen nu zelfvoorzienend en blinken ze uit op het werk. Als je merkt dat de meeste van de vrouwen die je date met je uitgaan je gebruiken voor freebies, dan omring je jezelf met de verkeerde vrouwen.

Voer diepere gesprekken met vrouwen

Ik zeg niet dat het jouw schuld is, maar mannen hebben de neiging om hun eigenwaarde te associëren met hun prestaties. We praten graag over wat we hebben gedaan, wie we hebben ontmoet, wie we hebben ontmoet, waar we naartoe zijn gegaan, patenten waar we onze naam op hebben gekregen…. dingen die duiden op financieel succes of aanzien.

De ironie? We trekken aan wat we projecteren, en door niet veel meer dan een financieel gezicht in ons leven te projecteren, krijgen vrouwen het idee dat dit is wat ze van ons kunnen verwachten.

Als je gemakkelijk wilt weten wie er echt geïnteresseerd is in jou als persoon, begin dan met het onthullen van meer van die persoon aan hen. Praat over je wensen, je doelen, je familie, vrienden, dingen die belangrijk voor je zijn, OUTSIDE van het werk.

De juiste vrouw geeft er geen moer om wat er op je bankrekening staat, ze wil weten waar je als man voor staat. Als je dat niet aan haar laat zien, hoe kan ze er dan ooit achter komen?

Projecteer meer diepte en inhoud

Een uitbreiding van het vorige punt vloeit zowel online als offline over in uw persoonlijke merk. Hoe projecteer je jezelf in online dating foto’s? Hoe kom je bij evenementen of in persoon? Ben je vriendelijk, lachend, in gesprek met anderen? Of kom je over als iemand die zich beter voelt dan anderen en geen tijd heeft om te communiceren?

Online, projecteert u rijkdom en status in al uw foto’s, of heeft u ook een deel van het reguliere gezinsleven of brengt u tijd door met vrienden? Laat je vrouwen zien wie je werkelijk bent, of gewoon wat je hebt?

Belangrijke vragen om jezelf te stellen.

Let op wat zij vraagt over jou

Mannen zijn al sinds het begin der tijden de achtervolger als het gaat om intieme relaties. En als iemand die een beetje een traditionalist is (op dit gebied van het leven), denk ik dat het zo moet zijn. Hoewel… Dit zorgt ervoor dat veel mannen achter vrouwen aanzitten zonder aandacht te besteden aan de manier waarop zij hem behandelt. Dit vereist zelfdiscipline om op de rem te trappen en eerlijk te zijn over hoe geïnteresseerd ze is in wie je bent en waar je mee bezig bent.

Het vereist ook dat je ervoor zorgt dat je het niet voortdurend over jezelf hebt en dat je niet voortdurend probeert je waarde aan haar te ‘verkopen’. Dit is geen effectieve strategie om een stichting op te bouwen.

Als ze niet nieuwsgierig is naar wat je bent en waar je voor staat, kan het een rode vlag zijn dat je de dingen die je haar kunt geven oververkocht hebt, en ze gaat gewoon mee voor de rit.

Begrijp dat de juiste vrouw niets om je geld geeft

De realiteit van de Amerikaanse samenleving is dat vrouwen het verpletteren op de arbeidsmarkt en in het onderwijs. Ze overtreffen mannen op veel gebieden, zijn alleenstaande moeders, alleenstaande professionals, CEO’s, ondernemers, en het kan hen echt niet schelen wat je maakt.

Natuurlijk willen ze iemand die bij hen past in ambitie en passie voor het leven, net als u, maar dat is belangrijker dan het aantal op uw bankrekening.

De juiste vrouw zal uw vriendelijkheid, uw zorgzame karakter, uw aandacht voor detail en uw inzet op prijs stellen – wat het ook kost (of niet kost).

Ze zal niet onder de indruk zijn van je horloge of je postcode of je Tom Ford pak of je paspoort vol postzegels – VOOR DE SAKE van deze dingen. Zij kunnen haar het signaal geven dat u uw spullen bij elkaar hebt en uw doelen met waarheidsgetrouwheid hebt nagestreefd en het leven op uw voorwaarden heeft geleid, wat aantrekkelijk en sexy voor hen is.

Maar wanneer de juiste vrouw deze dingen ziet, zal ze je gaan zien als teamgenoot. Ze wilt een teamgenoot, een gelijke, een partner om de wereld mee aan te gaan. En ze wacht op jou om haar het hart onder je Hermes stropdas te laten zien.

De juiste vrouw wil uw auto, uw geld of geschenken niet. Ze wil je tijd, je inzet, je eerlijkheid, je loyaliteit en je respect.

Lees verder

Waarom ‘gelukkig zijn’ niet het goede doel is

Dit is misschien een beetje controversieel, maar luister naar me. Het vinden of creëren van geluk zou niet je uiteindelijke doel in het leven moeten zijn.

“Maar Marlon, waarom?! Ik ben blij dat je het vraagt.

Je hoeft dit niet van mij of iemand anders te horen omdat je het zelf hebt ervaren: Geluk is een vluchtige emotie, een specifieke afgaven van neurologische chemicaliën in je hersenen die je een bepaald gevoel geven. Hetzelfde geldt voor liefde, verdriet, woede en andere emoties die we regelmatig voelen.

Omdat het een neurologische toestand is, kan en zal het niet blijvend zijn. Hoe gelukkig men ook lijkt te zijn van een leven, hoeveel geld er ook op een bankrekening staat, hoeveel strandhuisjes of exotische auto’s je ook hebt, een mens kan nooit 24/7 gelukkig zijn.

Ongeacht onze buitenste schil of sociaaleconomische status, leven we allemaal in dezelfde menselijke conditie en ervaren we allemaal dezelfde ups en downs.

Dit betekent dat geluk nooit echt een einddoel kan zijn, omdat geluk het ene moment hier kan zijn, en het volgende moment weg. Deze onvermijdelijke realiteit kan je het gevoel geven dat je je doel niet bereikt hebt.

Zie je waar ik heen wil?

Door deze logica kan je nooit permanent gelukkig zijn. Je krijgt te maken met verlies, ontberingen, uitdagingen, uitdagingen, mislukkingen – dingen die dat geluk van je wegnemen. In die tijd zul je je het gevoel hebben dat je achterblijft met het ding dat je ooit had, maar dat je op de een of andere manier leek te verliezen.

Het is gemakkelijk om te zien hoe dit kan laten je het gevoel onvervuld, want je zult je afvragen of je ooit echt het mythische geluk dat zo veel mensen projecteren op hun sociale media voedt te bereiken.

Tip: Ook zij kunnen niet 24/7 gelukkig zijn, want dit geldt ook voor hen.

Dus, is het leven gewoon hopeloos dan? Gooien we de handdoek in de ring en gaan we verder langs ons beige leven door gewoon te accepteren dat dit alles is wat we krijgen? Nee.

Wat je moet nastreven is voldoening. Wanneer ik werk met mijn privé coaching klanten, richten we ons op het vinden van voldoening door vooruitgang te boeken. Door te leren en nieuwe vaardigheden te verwerven. Door doelen te verpletteren en vervolgens nieuwe doelen te stellen.

Het verwerven van een nieuwe vaardigheid, meer bijdragen in de maatschappij, of ‘nuttiger’ worden voor de wereld heeft een uniek voordeel ten opzichte van geluk: Ze zijn onomkeerbaar.

Als je eenmaal een nieuwe vaardigheid hebt verworven, heb je die vaardigheid voor altijd in je zak (in de veronderstelling dat je hem niet verspilt).

Als je eenmaal bijdraagt aan een persoon of een zaak, kan die bijdrage niet meer ongedaan worden gemaakt.

Als je een doel eenmaal bereikt hebt, kan je het niet ‘ongedaan maken’.

En het mooie van vooruitgang is dat er altijd meer te doen is. Je kunt nooit zonder dingen komen te zitten om te leren, te doen of te bereiken. Dit betekent dat het niet zo vluchtig kan zijn als geluk is. Het is een permanente voorwaarde om een schepsel van leren en groeien te zijn.

Voldoening en vooruitgang nastreven is, wat ik geloof, de ondergewaardeerde weg te zijn die mensen echte voldoening in hun leven brengt. Iedereen die ooit miljoenen of miljarden dollars heeft verdiend, maar zich nog steeds leeg en verloren voelt, zal je dit vertellen. Succes is niet het antwoord – maar het zal je meer mogelijkheden en mogelijkheden geven om je te vervullen door zelfstudie en leren.

Dus, ja, waardeer je geluk. Waardeer uw monetaire en materiële prestaties, je hebt ze verdiend. Maar, plaats nooit je eigenwaarde of identiteit in de handen van een van beide.

Mijn overleden grootmoeder (rust in vrede) zei altijd dat je nooit met iemand moet trouwen voor hun haar, hun tanden of hun geld, omdat ze het allemaal kunnen verliezen.

Hetzelfde geldt voor geluk of financieel succes. Het ziet er en klinkt geweldig op papier, maar als je te veel investeert in een van beide, zult u worden verpletterd als het weggaat.

Voldoening en een nuttige skillset, echter – zijn voor altijd van jou.

Dit is een zeer interessante TedTalk over geluk:

Lees verder

Hoe online daten, normaal daten overbodig heeft gemaakt

Het fenomeen van online dating heeft door de jaren heen nieuwe hoogten bereikt. Het is nog niet zo lang geleden dat het concept van het daten met iemand via het internet nog taboe was. Maar het wordt nu op grote schaal omarmd door mensen van alle leeftijden en verschillende rassen.

Destijds waren de mensen nog sceptisch over dit idee vanwege twee redenen. Ten eerste waren mensen nog niet zo bekend met het gebruik van het internet en het potentieel dat het internet heeft. Ten tweede, online dating was gewoon een nieuw ding voor iedereen.

Terwijl de traditionele manier van daten altijd enorm populair is om te doen en nog steeds in gebruik tot op de dag van vandaag, heeft online dating het overschaduwd als gevolg van de voortdurende wereldwijde modernisering.

Online dating is sindsdien uitgegroeid tot een trend over de hele wereld, wat resulteert in een groot aantal datingsites en apps die over het hele internet tevoorschijn komen.

Wereldwijd zoeken

Een groot voordeel van online dating is dat het geen grenzen kent. Het stelt u in staat om te daten buiten de grenzen van uw thuisland. Allemaal dankzij het internet.

Online dating is enigszins revolutionair, omdat het dating landschap voorgoed is veranderd. Singles over de hele wereld hebben nu de keuze om iemand met een andere postcode op te zoeken en mee te daten. Met behulp van een online dating site of app, kunt u zoeken naar een date via een geavanceerde zoekfunctie. Je krijgt dan gefilterde resultaten door je voorkeuren voor een partner in te stellen. Ongeacht het land, ras, leeftijd en vele anderen interesses en eigenschappen.

Enorm veel keuze

Een ander groot voordeel van online dating is het hebben van een grote pool van keuzes voor een potentiele date. Pak er een willekeurige datingsite of datingapp bij en je hebt direct toegang tot duizenden, of misschien zelfs miljoenen leden van over de hele wereld. Dus, als u op zoek bent naar iets of iemand anders dan de gebruikelijke mensen die je ontmoet in uw stad, probeer dan online dating.

Het enorme gemak

Dankzij online dating, is het ontmoeten van iemand zo veel gemakkelijker en sneller geworden met slechts een klik van een knop. Enkele jaren geleden moest je op een willekeurige persoon in een openbare plaats afstappen zoals winkelcentra, cafes, clubs en coffeeshops. Nu, het is zoveel makkelijker door te zoeken op het internet via sociale media sites of online dating websites. Vooral voor verlegen mensen is online daten dus een uitkomst.

Goed doordachte gesprekken

Een gesprek starten kan moeilijk zijn voor mensen die wat minder sociaal zijn van naturen. Gelukkig zijn er online dating websites uitgevonden. Het maakt niet uit hoe lang je doet over het typen van het bericht, je kunt dus rustig je tijd nemen om een goede eerste indruk te maken. Door de chatfunctie van online dating websites hebben mensen de kans om goed doordachte berichten te schrijven. Hierdoor kan iedereen prettig en vlot communiceren zonder de andere partij te beledigen.

Delen van culturen, kennis en tradities

Nu de meerderheid van de mensen over de hele wereld al in de virtuele wereld leeft, is de uitwisseling van verschillende culturen tegenwoordig heel normaal. Online dating stelt mensen in staat om verschillende tradities en gewoonten te begrijpen en te leren kennen waarmee zij anders nooit in aanraking waren gekomen.

Jaren eerder moet je naar een bepaald land reizen om je in een cultuur onder te dompelen. Maar nu is zelfs het leren van een andere taal redelijk simpel.

Bespaart tijd en geld

Bij online dating is het niet nodig om direct in het echt af te spreken. Je kunt elkaar eerst een beetje beter leren kennen voordat je die stap zet. Online dating bespaart je dus een hoop tijd en geld.

Je kunt het de hele dag doen

Misschien wel het mooiste aan online dating is dat je het altijd en overal kunt doen. Iedereen heeft tegenwoordig bijna de hele dag een mini computer in zijn zak zitten. Met je telefoon kun je dus altijd op zoek naar die ene date.

Lees verder

Wat als ze niet van jouw stijl houdt?

We hebben allemaal een ander gevoel over wat stijl is, dus het is niet vreemd dat twee personen, ongeacht de gevoelens die ze voor elkaar hebben, een hekel kunnen hebben aan elkaars kleding. Hoewel dit niet klinkt als iets dat in een solide relatie een ernstig probleem kan veroorzaken, kan het vaak uitgroeien tot iets groters.

Haar afkeer van je oversized sweater kan gewoon een frons op haar gezicht zijn of een oogwenk als je hem in het begin draagt. Voor je het weet, kan ze je niet aankijken zonder die trui te zien. Ze zal niet bereid zijn om je mee te nemen naar de feesten of werkevenementen van haar vrienden. Waar ooit een ontembare passie was, zal er een klein vlammetje zijn dat moeite heeft om te overleven.

Ok, we zijn misschien veel te ver gegaan, maar je krijgt het beeld. Laten we het je nu gemakkelijker maken.

Houdt de signalen in de gaten

Het is niet waarschijnlijk dat ze je meteen zal zeggen dat ze het niet leuk vindt hoe je je kleedt, ook al ben je in de meeste gevallen eerlijk tegen elkaar. Het ziet er misschien niet zo uit, maar dit is een delicaat onderwerp. Dus, zoek naar aanwijzingen die erop zouden kunnen wijzen dat ze je een dwaze make-over zou geven.

 • Oh nee, je oversized marine trui is verdwenen! Als je merkt dat je kledingstukken soms op magische wijze verdwijnen, kan dat je meisje zijn, en je vertellen dat je ze moet vervangen door iets beters.
 • Ze staat er altijd op om je outfits te kiezen voor speciale evenementen en ze is daar een beetje te enthousiast om dat te doen.
 • Ze geeft je een heleboel complimenten over een bepaalde outfit die ze leuk vindt.
 • Ze komt altijd terug met haar shopping trips met een paar items voor u, wat suggereert dat uw garderobe is in ernstige behoefte aan enige actualisering.
 • Ze handelt ver weg en ziet er ongemakkelijk uit als jullie twee samen in het openbaar zijn.

Laat haar je helpen

Wees eerlijk, het kan je niet schelen wat je draagt. Het is waarschijnlijk je ego dat je met de genoemde trui of een versleten bandnaam T-shirt laat pronken. Dus, als dit iets is waar ze om geeft, laat haar het dan hebben.

Vraag haar om met je mee te gaan winkelen. Laat haar weten dat je haar mening op prijs stelt en dat je haar inbreng wilt horen. En neem dan ook daadwerkelijk haar advies aan. Natuurlijk, als ze iets suggereert wat je echt haat en je echt ongemakkelijk voelt in, met alle respect weigeren en vragen om te proberen op iets anders.

Liever goed gejat dan slecht bedacht

“Mad Men’, ‘Peaky Blinders’, ‘Suits’…. Er zijn zoveel Netflix-shows die de lat voor herenstijl hebben gelegd, en als je niet met iets origineels kunt komen, kun je uit hun boek stelen. Zelfs David Beckham is verliefd geworden op TV-geïnspireerde mode, en tegenwoordig lijkt het erop dat hij zijn kleren in dezelfde winkel koopt als Tommy Shelby.

Wat al deze personages je proberen te vertellen is dat je niet verkeerd kunt gaan met mannenpakken, vooral niet als ze goed passend zijn. Er is een pak voor elke gelegenheid, variërend van een familiebezoek tot een stijlvolle bruiloft. Het beste ding over kostuums is dat je ze kunt gebruiken als een schets voor de opbouw van uw casual stijl ook – kleermakerswerk, kleurencombinaties en gelaagdheid uitgegroeid tot een fluitje van een cent als je eenmaal onder de knie hebt de kostuum-kleding.

Wat willen vrouwen?

Het antwoord op deze vraag kwam aan Mel Gibson in de romantische 2000 komedie op de harde manier, maar als het over het aankleden komt, vergt het niet heel wat het brainstormen om het te berekenen. Hier zijn een paar basistips om je aan te houden:

 • In plaats van “verklaring” T-shirts, draag knoop-omhooggaande overhemden.
 • Als je met een T-shirt gaat, probeer dan een basic T-shirt.
 • Houd uw jeans niet te strak, niet te los.
 • Kies een paar stijlvolle sneakers die bij alles passen.
 • Als je je jeugdige uiterlijk wilt behouden, pas het dan aan je huidige leeftijd aan. Lenny Kravitz is een goed voorbeeld van het uittrekken van de leeftijdsgeschikte rockstijl met klasse.
 • Wees schoon en netjes.

Het probleem is misschien niet alleen de manier waarop je je kleedt. Het kan iets dieper zijn, zoals hoe je je je voelt terwijl je die dicht bij je draagt. Heb je vertrouwen of twijfel aan jezelf? Je partner wil je misschien gewoon gelukkig zien en een positief zelfbeeld hebben. Op die manier maakt het niet uit wat je draagt, je ziet er goed uit.

Toen Jaime Lannister zei: “De dingen die we voor de liefde doen”, bedoelde hij niet echt dat hij zijn gouden cape moest ruilen voor Lannister-signatuurkleuren, omdat Cersei dat wil, maar hij zou dat ook doen als ze dat wilde. Het komt erop neer dat relaties constant werk nodig hebben en als een van de acties die je moet ondernemen de manier waarop je je kleedt verandert, doe het dan. Echter, een ander ding dat relaties vereisen is eerlijkheid en als je twijfels hebt, kunt u proberen om erover te praten met uw vriendin en te beginnen met een schone lei, of moeten we zeggen – een schone garderobe.

Lees verder
Sluit Menu