Je bekijkt nu 11 dingen die ze van je verwacht in een relatie

11 dingen die ze van je verwacht in een relatie

Er wordt vaak besproken hoe moeilijk het is om vrouwen te begrijpen. Hoewel dit vaak het geval lijkt te zijn, denk ik niet dat dit noodzakelijkerwijs het geval hoeft te zijn. Ik denk dat we soms allemaal moeilijk te begrijpen zijn – we hebben zelfs moeite om onszelf te begrijpen. Ik weet dat ik dat doe.

Vooral in de huidige maatschappij zijn mannen in de war. Sommige vrouwen hebben me verteld dat ze niet in het openbaar benaderd willen worden. Sommigen staan er open voor. Sommigen hebben het gevoel dat ridderlijke handelingen als het openen van een deur of het uittrekken van een stoel een insinuatie zijn dat een vrouw het zelf niet kan. Sommigen begrijpen dat het een manier is om liefde en respect te tonen.

Men kan zien hoe mannen gemengde boodschappen ontvangen, waardoor ze zich vaak helemaal terugtrekken. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Als we echt observeren, opletten en ondertussen leren, kunnen we een aantal consistenties vinden en conclusies trekken over wat we als mannen kunnen begrijpen om meer afgestemd te zijn op de wensen en behoeften van de vrouw in ons leven.

Accepteer haar kracht zonder je erdoor bedreigd te voelen

Er zijn veel sterke, zelfverzekerde vrouwen in de wereld die op het werk en op andere gebieden van hun leven een leidinggevende rol op zich nemen, maar die vervolgens het gevoel hebben dat dit mannen intimideert die zich onmiddellijk voor hen terugtrekken. Als dit deel uitmaakt van haar natuurlijke persoonlijkheid, moeten wij als mannen beslissen hoe wij ons erover voelen. We moeten begrijpen dat het samenzijn met een sterke vrouw ons niet ontmannen. Het geeft ons een teamgenoot in het leven die we als gelijkwaardige teamgenoot uitdagingen aan onze zijde kunnen aangaan. Ze wil dat je dit als deel van haar neemt, want het is.

Laat haar zien dat ze zich open en kwetsbaar op kan stellen bij jou

Hoe sterk of machtig iemand ook is – man of vrouw – niemand van ons is kogelvrij. We kunnen allemaal wel een beetje verzorging gebruiken, en ons veilig voelen rond een man is een van de belangrijkste cadeaus die we een vrouw kunnen geven. Niet alleen fysiek veilig – maar ook emotioneel veilig. In staat om zich open te stellen en haar gevoelens te tonen, ongecensureerd. Als ze dit niet kan, zal niets anders er toe doen.

Begrijp dat de tijd die je besteedt meer waard is dan het geld dat je aan haar uitgeeft

Zeker, vrouwen waarderen geschenken en leuke dingen, maar ze begrijpen ook dat ze geen vervanging zijn voor je loyaliteit, liefde, respect en tijd. Dat zijn de dingen die ze echt wil.

Wees consistent

Ik heb te veel verhalen gehoord over mannen die de eerste twee maanden prins Charmant zijn totdat er een verbintenis is, en dan veranderen ze in een heel ander persoon. [Tip: Ze zijn niet echt veranderd, ze zijn eindelijk gestopt met het ophangen van een gevel].

Romantiek en balts mag niet voorbehouden worden aan de ‘huwelijksreisfase’ van een relatie. Ze moeten niet vervagen in de tijd, maar toenemen naarmate ze een groter en belangrijker deel van je leven wordt.

Maak haar aan het lachen

Als het aankomt op het vasthouden van de aandacht van een vrouw: Manieren zijn belangrijk, een goed uiterlijk is een bonus, maar humor is een must. Een groot gevoel voor humor is niet alleen belangrijk om te genieten van elkaars gezelschap, maar ook om de uitdagingen aan te gaan en de stemming licht te houden. Zorg er alleen voor dat je geen grapjes maakt als je ongepast bent.

Vertrouw haar

Natuurlijk moet iedereen vertrouwen verdienen – maar als ze niets heeft gedaan om je achterdochtig te maken en je bent op die manier naar haar toe, dan zal ze zich ondergewaardeerd voelen en zich zelfs beginnen af te vragen of je iets verbergt dat je op haar projecteert.

Wees iemand die ze kan vertrouwen

En dat zal ze na verloop van tijd ook doen, zolang je haar maar geen reden geeft om dat niet te doen. In feite moeten jullie elkaar allebei vertrouwen om de relatie met elkaar te kunnen vertrouwen om enige hoop te hebben op het werken. Dit is een van de zeer fundamentele bouwstenen.

Laat haar zien dat ze begeert wordt

Het is niet alleen een kwestie van haar mooi noemen. Het is een kwestie van haar mooi laten voelen. Om zich sexy te voelen. Zich gewenst te voelen – niet alleen door wat je zegt, maar ook door wat je niet zegt. De manier waarop je haar aanraakt, de manier waarop je naar haar kijkt, de manier waarop je je hand subtiel op haar rug laat rusten als je haar aan iemand voorstelt of als je je hand op haar knie legt als je rijdt. De kleine dingen die ervoor zorgen dat ze zich zowel fysiek als emotioneel dicht bij je voelt. Dat verband zal verder gaan dan complimenten ooit.

Wees iemand waar ze op kan bouwen

Een stap verder dan vertrouwen – ze wil dat je betrouwbaar bent. Misschien niet de meest sexy eigenschap van een man om te hebben, maar toch een van de belangrijkste. Als een vrouw zich aan je verbindt, moet ze weten dat je er voor haar zal zijn, zowel in goede als in slechte tijden. Tijdens de stormachtige dagen net zo goed als tijdens de zonnige dagen. Want er voor iemand zijn wanneer het het moeilijkst is, is echt alles wat een relatie is.

Wees open, eerlijk en authentiek

Er is een groot verschil tussen praten met een vrouw en praten met een vrouw. Er is ook een groot verschil tussen haar horen en echt naar haar luisteren. Actieve communicatie is essentieel voor het succes van een relatie, want niemand is een geesteslezer, en we moeten in staat zijn om ons open te stellen voor elkaar om onze zorgen, hoop, voorkeur, afkeer en waardering voor elkaar te uiten.

Houd van haar en accepteer wie ze werkelijk is

We hebben allemaal dingen die we willen verbeteren over onszelf. We hebben allemaal onze eigen onzekerheden – maar als het gaat om de persoon van wie we houden, kiezen we niet de delen van hen die we wel of niet leuk vinden. We moeten ze in hun geheel accepteren en ondersteunen terwijl ze werken aan de dingen die ze willen verbeteren. Ze wil dat je haar liefhebt en accepteert zoals ze is, terwijl je haar steunt als ze groeit tot de vrouw die ze wil zijn. Want als je echt van iemand houdt, wordt alles aan hem of haar immers automatisch mooi.