Je bekijkt nu Wat als ze niet van jouw stijl houdt?

Wat als ze niet van jouw stijl houdt?

We hebben allemaal een ander gevoel over wat stijl is, dus het is niet vreemd dat twee personen, ongeacht de gevoelens die ze voor elkaar hebben, een hekel kunnen hebben aan elkaars kleding. Hoewel dit niet klinkt als iets dat in een solide relatie een ernstig probleem kan veroorzaken, kan het vaak uitgroeien tot iets groters.

Haar afkeer van je oversized sweater kan gewoon een frons op haar gezicht zijn of een oogwenk als je hem in het begin draagt. Voor je het weet, kan ze je niet aankijken zonder die trui te zien. Ze zal niet bereid zijn om je mee te nemen naar de feesten of werkevenementen van haar vrienden. Waar ooit een ontembare passie was, zal er een klein vlammetje zijn dat moeite heeft om te overleven.

Ok, we zijn misschien veel te ver gegaan, maar je krijgt het beeld. Laten we het je nu gemakkelijker maken.

Houdt de signalen in de gaten

Het is niet waarschijnlijk dat ze je meteen zal zeggen dat ze het niet leuk vindt hoe je je kleedt, ook al ben je in de meeste gevallen eerlijk tegen elkaar. Het ziet er misschien niet zo uit, maar dit is een delicaat onderwerp. Dus, zoek naar aanwijzingen die erop zouden kunnen wijzen dat ze je een dwaze make-over zou geven.

 • Oh nee, je oversized marine trui is verdwenen! Als je merkt dat je kledingstukken soms op magische wijze verdwijnen, kan dat je meisje zijn, en je vertellen dat je ze moet vervangen door iets beters.
 • Ze staat er altijd op om je outfits te kiezen voor speciale evenementen en ze is daar een beetje te enthousiast om dat te doen.
 • Ze geeft je een heleboel complimenten over een bepaalde outfit die ze leuk vindt.
 • Ze komt altijd terug met haar shopping trips met een paar items voor u, wat suggereert dat uw garderobe is in ernstige behoefte aan enige actualisering.
 • Ze handelt ver weg en ziet er ongemakkelijk uit als jullie twee samen in het openbaar zijn.

Laat haar je helpen

Wees eerlijk, het kan je niet schelen wat je draagt. Het is waarschijnlijk je ego dat je met de genoemde trui of een versleten bandnaam T-shirt laat pronken. Dus, als dit iets is waar ze om geeft, laat haar het dan hebben.

Vraag haar om met je mee te gaan winkelen. Laat haar weten dat je haar mening op prijs stelt en dat je haar inbreng wilt horen. En neem dan ook daadwerkelijk haar advies aan. Natuurlijk, als ze iets suggereert wat je echt haat en je echt ongemakkelijk voelt in, met alle respect weigeren en vragen om te proberen op iets anders.

Liever goed gejat dan slecht bedacht

“Mad Men’, ‘Peaky Blinders’, ‘Suits’…. Er zijn zoveel Netflix-shows die de lat voor herenstijl hebben gelegd, en als je niet met iets origineels kunt komen, kun je uit hun boek stelen. Zelfs David Beckham is verliefd geworden op TV-geïnspireerde mode, en tegenwoordig lijkt het erop dat hij zijn kleren in dezelfde winkel koopt als Tommy Shelby.

Wat al deze personages je proberen te vertellen is dat je niet verkeerd kunt gaan met mannenpakken, vooral niet als ze goed passend zijn. Er is een pak voor elke gelegenheid, variërend van een familiebezoek tot een stijlvolle bruiloft. Het beste ding over kostuums is dat je ze kunt gebruiken als een schets voor de opbouw van uw casual stijl ook – kleermakerswerk, kleurencombinaties en gelaagdheid uitgegroeid tot een fluitje van een cent als je eenmaal onder de knie hebt de kostuum-kleding.

Wat willen vrouwen?

Het antwoord op deze vraag kwam aan Mel Gibson in de romantische 2000 komedie op de harde manier, maar als het over het aankleden komt, vergt het niet heel wat het brainstormen om het te berekenen. Hier zijn een paar basistips om je aan te houden:

 • In plaats van “verklaring” T-shirts, draag knoop-omhooggaande overhemden.
 • Als je met een T-shirt gaat, probeer dan een basic T-shirt.
 • Houd uw jeans niet te strak, niet te los.
 • Kies een paar stijlvolle sneakers die bij alles passen.
 • Als je je jeugdige uiterlijk wilt behouden, pas het dan aan je huidige leeftijd aan. Lenny Kravitz is een goed voorbeeld van het uittrekken van de leeftijdsgeschikte rockstijl met klasse.
 • Wees schoon en netjes.

Het probleem is misschien niet alleen de manier waarop je je kleedt. Het kan iets dieper zijn, zoals hoe je je je voelt terwijl je die dicht bij je draagt. Heb je vertrouwen of twijfel aan jezelf? Je partner wil je misschien gewoon gelukkig zien en een positief zelfbeeld hebben. Op die manier maakt het niet uit wat je draagt, je ziet er goed uit.

Toen Jaime Lannister zei: “De dingen die we voor de liefde doen”, bedoelde hij niet echt dat hij zijn gouden cape moest ruilen voor Lannister-signatuurkleuren, omdat Cersei dat wil, maar hij zou dat ook doen als ze dat wilde. Het komt erop neer dat relaties constant werk nodig hebben en als een van de acties die je moet ondernemen de manier waarop je je kleedt verandert, doe het dan. Echter, een ander ding dat relaties vereisen is eerlijkheid en als je twijfels hebt, kunt u proberen om erover te praten met uw vriendin en te beginnen met een schone lei, of moeten we zeggen – een schone garderobe.